FSC logo

A0 poster of Driehoeksborden

A0 posters zijn te vinden langs toegangswegen van steden en/ of dorpen. Met de inzet van A0 posters kun je grote groepen mensen, heel kostenefficiënt bereiken. A0 posters worden ingezet in de vorm van zogenaamde 2-signs of driehoeksborden.

MullerXXL print en drukt A0 posters standaard op 115 grams blueback FSC-posterpapier. Dat doen we omdat we met dit papier de meest optimale drukkwaliteit kunnen leveren.

De achterkant van de poster is voorzien van een blauwe laag, hierdoor komt de lijm niet door de voorkant van de poster en blijven de kleuren mooi.

Posters in andere formaten

Grote posters printen we in elk gewenst formaat. Denk onder andere aan de formaten: A1, B0, B1 en het bekende abri formaat. Kijk hiervoor op onze abri poster pagina. Heb je de wens om een ander formaat grote poster te laten drukken? Geen probleem, ieder formaat is bij ons mogelijk!

Grote posters drukken of printen gaat heel eenvoudig. Vraag een offerte aan via onze site, app of telefoon en wij sturen snel een vrijblijvend kostenoverzicht terug. Vervolgens stuur je na akkoord het ontwerp naar ons en wij printen of drukken de posters.

Grote posters bij MullerXXL

    • Hoogkwalitatieve posters
    • Gratis levering
    • Spoedservice is mogelijk
    • Drukken bij MullerXXL gebeurt uitsluitend met FSC gecertificeerd papier

 

Spoedservice

Snel grote posters nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Hiervoor kun je het beste even bellen met MullerXXL (020 – 233 7381). We kunnen posters zelfs de dag na bestelling gereed hebben.

Vragen? Bel of mail MullerXXL