FSC logo

Over MullerXXL

De oorsprong van MullerXXL gaat vele generaties terug. Opa Muller heeft het bedrijf al in 1932 opgericht. Na veel omwegen, grote technische innovaties en een snel veranderende markt in een stormachtig landschap, zijn we gekomen waar we vandaag de dag staan.

MullerXXL is uitgegroeid tot een hoogwaardig full service Offset & Signbedrijf. Wij zijn er volledig op ingericht om onze klanten te ontzorgen en wij adviseren hen in het ontwikkelen en uitvoeren van een duurzaam print- en drukbeleid. Bij MullerXXL nemen wij volledig verantwoordelijkheid voor mens en milieu”.

Bovenal vinden wij het belangrijk dat mensen plezier hebben in hun werk. Dat willen onze collega’s, dat willen wij zelf en wij vinden het ook heel belangrijk dat onze klanten zich welkom voelen bij ons. Een prettige, persoonlijke werkrelatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Digitale printer van MullerXXL

Onze passie

Het is geweldig om met merken en ontwerpen bezig te zijn die je later weer terug ziet in het straatbeeld; op abri’s, in 2-signs, in de winkels als POS materiaal of via een folder die wij zelf thuis ontvangen. Dit geeft ons nog iedere dag veel voldoening.

Druk- en printwerk is nog steeds heel tastbaar en wekt verschillende emoties op. Het is daarmee impactvol en het spreekt tot de verbeelding.

Wij denken natuurlijk heel graag mee wat er druk- of printtechnische gezien allemaal mogelijk is. Uiteraard doen wij dat zo verantwoord mogelijk. Om die reden maken wij gebruik van FSC gecertificeerd papier.

MullerXXL Sander Muller

Sander Muller

Eigenaar

Ik ben de 4e generatie van een echte drukkersfamilie. Je kunt dus wel zeggen dat ik inkt door m’n aderen heb stromen. De passie voor – en de kleine kneepjes  – van het vak, zijn mij met de paplepel in gegeven. Wat ik echt mooi vind, is dat het werk wat wij voor onze klanten maken, dagelijks het straatbeeld siert. Het idee dat wij hier onderdeel vanuit maken, daar gaat m’n hart sneller van kloppen..

MullerXXL Marco Pol

Marco Pol

Eigenaar

Ik ben vrijwel mijn hele werkende leven actief in de grafische industrie en ik heb in die zin de technische evolutie in ons vak meegemaakt. Voor mij persoonlijk is het één groot jongensboek. Datgene wat ik in de loop van de jaren heb geleerd en ervaren, deel ik graag met onze klanten. Mijn passie gaat uit naar mooie producten maken en ik hoop dat nog heel lang te mogen doen.

Vragen? Bel MullerXXL!

Of vul het formulier hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.