Abri poster nodig?

Abri posters druk je bij MullerXXL. MullerXXL is de enige drukker in Nederland die abri posters in eigen huis drukt! Dat komt omdat wij de enige in Nederland zijn met een XXL offsetpers. Hiermee zijn wij niet afhankelijk van drukkers in het buitenland. Het voordeel is dat we concurrerend zijn in prijs, snel, flexibel en slagvaardig. Bovendien kunnen wij zelf de kwaliteit van het drukwerk waarborgen en staan wij garant voor het gebruik van FSC gecertificeerd papier.

Abri posters met tegendruk

Abri posters van MullerXXL worden met tegendruk bedrukt. Dit is belangrijk voor de beste kwaliteit abri poster. Een abri poster wordt geplaatst in een bushokje, die in de avond meestal wordt verlicht. Als je een abri poster print, dan schijnt er meer licht door het papier, met als gevolg dat de boodschap van de abri poster minder zichtbaar worden. Voor de beste kwaliteit worden de abri posters bij ons met tegendruk gedrukt. Dit betekent dat de kwaliteit – ook als er licht doorschijnt – optimaal blijft.

 

Standaardlevering

Abri posters hebben een standaard levertijd van circa 10 werkdagen. Lever dus tijdig het ontwerp bij ons aan. MullerXXL heeft nauw contact met alle Out of Home exploitanten in Nederland. Wij weten dus precies op welke manier en waar de posters per exploitant moeten worden aangeleverd. Wij zijn heel flexibel dus als posters sneller moeten worden geleverd dan 10 werkdagen, dan gaan we ervoor en MullerXXL heeft zelfs een spoedservice in het leven geroepen voor het moment dat er echt een uitdaging ligt op drukwerk op tijd gereed te hebben.

 

Spoedservice

Snel abri posters nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Hiervoor kun je het beste even bellen met MullerXXL (020 – 233 7381). We kunnen posters zelfs de dag na bestelling gereed hebben.

Inspiratie Abri posters

Je kan méér met je abri poster. Denk bijvoorbeeld aan een dag en nacht bedrukking. Twee communicatieboodschappen of beelden in één poster verwerkt. Tijdens daglicht zie je het één, tijdens de avonduren zie je iets anders. Je kan hier op een creatieve manier mee omgaan.

 

Heineken overdag
Heineken bij nacht

Proces abri poster

MullerXXL ontvangt het ontwerp van de abri poster. De abri posters worden vervolgens gedrukt met onze offset- of digitale- MEGA printers. Daarna moet de inkt van de abri posters drogen, zodat de inkt helemaal opgenomen wordt en de posters geen vlekken achterlaten. Na het drogen worden de pallets met posters getransporteerd naar de afleveradressen (logistieke distributie centra) van de exploitanten waar de campagne wordt uitgehangen. In de week waarop de campagne in het straatbeeld verschijnt, worden de posters door de wisseldienst in de abri’s geplaatst. De meeste exploitanten wisselen de posters op maandag en dinsdag. Een enkele keer wordt de woensdag ook nog ingezet bij wijze van wisseldag.

Vragen? Bel of mail MullerXXL